Намери ни
To Top

Ото Рамин каза истината! Вижте причината за загубата на Кобрата

Ясна е причината за загубата на Кубрат Пулев в боя за световната титла. Лично треньорът на Кобрата, Ото Рамин каза истината, посочвайки защо Владимир Кличко защити световната си титла.

Чест прави на германецът, че директно сочи спортно – техническата причина за поражението. На всички е ясно, че имаше мръсни номера около срещата, с които си служеше украинецът, но относно самия мач Рамин заяви.


„Големият проблем беше това ляво кроше в средата на първия рунд. От там Кубрат не можа да се възстанови бързо, наруши му се балансът, възможностите за реакция.

За мен този много тежък първи удар реши целия мач. Това кроше извади Пулев от равновесие. Наруши му усещането за правилни движения на ринга“, е коментарът на Ото Рамин.

Може би, ако Кличко не бе пласирал въпросния удар, всичко щеше да се развие по различен начин и сега Кобрата би бил човекът детронирал Влад? За жалост украинецът обаче издържа на поредна защита на титлата си. Пулев обаче не се отказва, продължават да вярват и феновете му, които никога няма да предадат Кубрат!

Станете част от общността на Кобрата ТУК!

Ощр от категория Анализ