Намери ни
To Top

Клаудия Гаделя иска нов бой срещу Йеджейчек

30-годишната бразилка Клаудия Гаделя се изправи срещу Ранда Маркос в подгряващата карта на UFC 239 в Лас Вегас този уикенд. След три особено предпазливи рунда, изиграни и от двете състезателки, Гаделя отмъкна победата чрез единодушно съдийско решение. Сега тя искa нова възможност да докаже, че може да победи полската ММА звезда Йоана Йеджейчек.

Йонджейчек има две победи над Гаделя, но бразилката сподели пред репортери, че се чувства ощетена от резултата след първия им двубой.


Клаудия даде повече информация относно защо тя не харесва полякинята:

“Мразим се взаимно. Уважава Йоана като боец, като професионален спортист, но не я уважавам като човек. Прекарах осем седмици с нея в къщата на „The Ultimate Fighter“ и това беше кошмар. Начинът, по който се държи и човекът, който всъщност е тя не ми допаднаха. И мисля, че аз я победих първия път когато се бихме. Ако гледате тази битка, ще видите, че  аз я победих. Това беше кошмар за моя живот, защото не можех да приема тази загуба. Така че наистина чувствам, че трябва да изиграем отново тази среща.“ завърши победителката от UFC 239.

Какво мислите за предложението на Гаделя вие, фенове? Искате ли да видите отново тези две отлични състезателки една срещу друга?

Ощр от категория Бойни Спортове