Намери ни
To Top

Футболно светило издаде: ето какво правил Кристиано Роналдо в съблекалнята на Реал (М)

Сензационно разкритие за отношенията между определяните от мнозинството фенове за две най-големи футболни величия в съвремието ни – Кристиано Роналдо и Лео Меси, направи испанският журналист Гийем Балаг. Редставителят на медиите минава въобще за един от най-авторитетните специалисти в местния футбол, а в книгата си „Меси“ пише, че Кристиано никога не е наричал суперзвездата на Барса поименно в съблекалнята на белия балет. За Рони Бълхата бил просто „шибаняка“.

Ако някой от колегите на Роналдо в Реал дори си позволявал да нарече Лео Меси поименно или още повече да говори с аржентинеца, веднага бил причисляван към групата на „шибаняците“.


Така в Реал суперзвездата Кристиано направил думата „Меси“ тема-табу и тежко и горко му на всеки от балета, който я изричал. Информацията за действията на Роналдо дошла от колеги на носителя на „ЗЛатната топка“ от Реал, чиито имена обаче Балаг не споменава.

Авторът на книгата смята, че Кристиано се държи така, защото бил незрял, а в бъдеще надали щяла да настъпи промяна в отношението му към Меси.

 

 

Ощр от категория Анализ