Warning: getimagesize(https://sportove.net/wp-content/uploads/2014/10/photo_98222111323.jpg): failed to open stream: HTTP request failed! HTTP/1.1 404 Not Found in /home/sportove/public_html/wp-content/themes/devoe/header.php on line 25
Всичко е решено, Лудогорец гони трима! Вижте за кои приказката свърши! – Sportove
Намери ни
To Top

Всичко е решено, Лудогорец гони трима! Вижте за кои приказката свърши!

Всичко е решено. Лудогорец ще изгони трима от играчите си още през зимата. За въпросните футболисти приказката в Разград свърши. Ето какво разкрива „Тема Спорт“.


Треньорският щаб на орлите няма да разчита повече на Теро Мантула. Той има договор до лятото на 2015 година, въпреки това шансовете да го изпълни са минимални. От спортно-техническия щаб вече са обявили пред ръководството, че повече няма да го използват. Причината за това е липсата на прогрес у 23-годишния футболист в последните 12 месеца и огромната конкуренция в центъра на отбраната.

Аут е и Витор Витиня. Той е обвързан с клуба до 2016 година. Заради това от Лудогорец първо ще пробват да продадат левия бек, а ако не се намери купувач, ще опитат да се разделят по взаимно съгласие. На неговия фланг се подвизават Ангуло и Минев като това означава, че Витиня на практика няма никакъв шанс за титулярно място.

Има и трети играч, който се спряга за напускане. Това е вратарят Чворович при него ситуацията е абсолютно сходна с тази, която е с Мантула. Договор до лятото на 2015-а и сериозна конкуренция на поста. Също така липса на достатъчно доверие от треньорския щаб.

Ощр от категория Тема на деня


Notice: ob_end_flush(): failed to send buffer of zlib output compression (0) in /home/sportove/public_html/wp-includes/functions.php on line 4558