Warning: getimagesize(https://sportove.net/wp-content/uploads/2017/08/boyan-petrov.jpg): failed to open stream: HTTP request failed! HTTP/1.1 404 Not Found in /home/sportove/public_html/wp-content/themes/devoe/header.php on line 25
Шестима души подновиха търсенето на Боян Петров – Sportove
Намери ни
To Top

Шестима души подновиха търсенето на Боян Петров

Трима шерпи заедно с още трима китайски катерачи от спасителните екипи са тръгнали отново нагоре в планината в търсене на българския алпинист Боян Петров. Според информацията на NOVA, шестимата са потеглили още в ранната утрин и вече са близо до лагер 1, където вчера не успяха да открият Боян.

Петров е в неизвестност от 3 май, като никой не е влизал във връзка с него оттогава. Първият ден на издирването му, завърши без успех.


 Времето все още е лошо, което затруднява действията на спасителните екипи. Именно това е причината да не може да бъде вдигнат и хеликоптер. Машината обаче е в готовност и при първия възможен случай ще бъде използвана.

Ощр от категория Спорт


Notice: ob_end_flush(): failed to send buffer of zlib output compression (0) in /home/sportove/public_html/wp-includes/functions.php on line 4558