Намери ни
To Top

Клуб от Висшата лига се подигра с мъката на болен футболист

Изключително цинично разкритие, потресе феновете на английския футбол. Ръководството на клуб от Висшата лига показа тотална липса на хуманност и съпричастност към мъката на играч, който в последните пет години се бе превърнал в любимец на феновете.

Тази история ще ви покаже тъмната страна на любимата игра.

„Заболя ме изключително много“, разказва Йонас Гутиерес, който се бори с коварното заболяване рак на тестисите.


„След като ме оперираха, имах разговор с босовете на клуба. Имам договор с Нюкасъл до лятото на 2015 година. Уведомиха ме да си търся нов отбор. Не мога да определя дали това е добро или лошо от тяхна страна, но ме заболя, защото играя тук от пет години. Останах лоялен, когато изпаднахме в Чемпиъншип, а след това успяхме да се върнем в елита и да постигнем добри резултати“, сподели Гутиерес в интервю за „Newcastle Chronicle“.

„Почувствах облекчение, когато направих публично достояние фактът, че се боря с тази болест. Преди ми беше трудно да отговарям на всеки, който ме спре на улицата и ме пита защо нямам коса. Винаги съм бил с дълга коса. Сега срещам разбиране. Благодаря на феновете на Нюкасъл, които не спират да ми оказват огромна подкрепа“, казва още Йонас Гутиерес.

Ощр от категория Тема на деня