Намери ни
To Top

Лудогорец, сега разбра ли, че този ход бе грешка?!

Лудогорец допусна грешка. Вече няма съмнение. Разградчани почти разпродадоха билетите за мачовете си от груповата фаза на Шампионската лига, факт. Може би неочаквано за мнозина, пропуските се разграбиха като топъл хляб – напук на прогнозите, че цените ще накарат доста фенове да гледат мачовете пред малкия екран.


Но хубавите неща с продажбата свършват дотук. Бе пълна глупост да се пускат т. нар. „пакетни билети“, при това 2 седмици преди първата среща с Реал (М). Повечето билети бяха продадени във въпросните пакети. Мнозина фенове на Реал, а и такива, които просто искаха да видят Роналдо и компания, си купиха пакет, защото нямаха друг избор – ако чакаха единична бройка, надали щяха да се доредят.

Така в онлайн пространството заваляха предложения от рода на „Предлагам 2 билета за мача с Базел – цена 40 лв.“. По-голямата част от закупилите билет за кралския клуб надали и ще отидат на мача с швейцарците. Лошото е, че и трудно ще намериш купувач на своя билет – само фактът, че си се бръкнал за път до стадиона, те кара да цакаш още 5-10 лв. над реалната цена. Пък 40 лв. за Базел не е добра оферта. И заради това, че билета трябва да си го вземеш не от касите на стадиона, а от някой с фалшив профил в социалната мрежа. Човекът хубаво предлага, но как да стане връзката, ако е от друг град; откъде да знаете, че няма да поиска повече от предварително договореното, виждайки, че сте на зор; ами ако билетът е фалшив?

Мнозина, разбира се, умишлено купиха пакети, но не с цел да заведат роднини и приятели, а да въртят търговия.

Че полицаи ще има около стадиона и ще дебнат за продажби „на черно“ за по 150-200 лв., е ясно. Въпросът е какво правим в онлайн пространството, тъй като пакетните билети станаха причина в големите групи и форуми да гъмжи от обяви за 1-2 билета за Базел и Ливърпул, намират се дори за Реал.

Все пак по-изкусните продавачи ще припечелят от стратегията на Лудогорец добри пари, но на Националния стадион в мачовете с Ливърпул и особено Базел май ще има не малко свободни места. Въпреки че билети няма да са останали.

Ощр от категория Анализ