Намери ни
To Top

Лудогорец с трансферен удар! Орлите взимат супер играч за родните стандарти

Лудогорец е на крачка от финализирането на трансферен удар. Орлите са набелязали играч, който е далеч над родните стандарти, разкрива „Тема Спорт“.

Футболист, минал през Серия А, може да се озове в Лудогорец. Въпросният иг­рач, чието име за момен­та се пази в тайна, се под­визава в средата на тере­на.


В момента халфът е свободен агент, след като договорът му с последния му клуб е из­текъл. Единственото, кое­то се знае за него, е, че дос­коро е бил контузен и поради това още е без отбор, допълва „Тема Спорт“.

От няколко дни предста­вители на Лудогорец во­дят преговори с агентите на футболиста. От щаба на зелените се надяват да финализират трансфера най-късно до края на месе­ца. Засега шансовете той да приключи успешно са 50 на 50. Сериозен интерес към полузащитника проя­вява и гръцкият гранд Панатинайкос.

Орлите влизат в трансферна битка с един от най-големите отбори на Балканите, а визираният халф може да вдигне класата на тима в средата на терена, ако все пак зелените се преборят за подписа на бившия играч на Калчото. Остава Домусчиев да надцака босовете на Панатинайкос.

Ощр от категория Трансфери