Намери ни
To Top

Интересно: ето кой футболист ще връща Херо на „Герена“

Бъдещият старши треньор на Левски Димитър Димитров – Херо ще връща на „Герена“ свой любимец, пише „Труд“. Става въпрос за изгонения от спортния директор Георги Иванов Жагурта Амрун – Жужу. Алжирецът с френски паспорт бе на проби в Левски, но на контролата с Ботев (Вр) предизвика усмивки сред феновете. Освен че не впечатли с умения, Жужу бе и с видимо наднормено тегло.

Както вчера ви писахме, Гонзо категорично отряза Димитров да ангажира отсега Жужу и арабинът подписа с тима от родината си – Кабилие. Интересното обаче идва от контрактът на Жужу с Кабилие, който позволява футболистът да напусне срещу символична сума, каквато няма да е проблем дори за намиращия се във финансова криза Левски. А Херо вече декларира офанзивния халф, с когото работиха заедно в Черноморец Бс като далеч по-класен от привлечения Амари. Ако Жужу си върне формата, вероятно ще се събере отново с Димитров в един клуб, каквото очевидно е желанието и на двамата.
Припомняме Ви, че и друг разочаровал на пробите футболист – нападателят Фредерик Нимани, също не е категорично отрязан от възможността да парафира с Левски. Явно на „Герена“ всяко решение е предпоследно, поне до идването на Херо от 1 януари.

 

Ощр от категория Трансфери