Намери ни
To Top

Домусчиев разкри дали е дал близо милион на Моци, ето истината за бруталната премия

Близо милион лева това е сумата, която се твърди, че е получил Моци от Домусчиев. Лично босът на Лудогорец разкрива истината по случая.

„Това, че в Румъния пишат, че съм дал 700 000 лева на Моци, не означава, че истината е такава. Информациите са пълни глупости.


Отборът ще получи стандартна премия,  която е определена спрямо изиграни минути. При нас финансовата и всякаква  дисциплина е на първо място. Да, Моци ще получи малък бонус, но той се изразява  в рамките на 20-30 процента от стандартния. Момчето го заслужава“, заяви Домусчиев в интервю за вестник „Стандарт“.

Кирил Домусчиев допълни, че наистина възнамерява една от трибуните на стадиона в Разград да носи името Моци, което ще е прецедент в световен мащаб и Козмин може да се гордее с уважението, което показват към него в Лудогорец.

Моци стана герой заемайки позицията на вратар при решителните дузпи със Стяуа. Финансово наградата му се разминава с това, което твърдят в родината му, но въпреки всичко остава уникална. Колко действащи футболисти в света могат да се похвалят с трибуна на тяхно име?

Ощр от категория Футбол