Намери ни
To Top

Изненадващо обяснение от Лудогорец: ето защо купили Борян

Изненадащо обяснение дадоха от управата на Лудогорец за трансфера на канадския национален старж Милан Борян! Както знаете, вратарят, носил за последно екипа на Сивасспор, няма игрова минута на клубно ниво повече от 7 месеца. Неговият трансфер обаче бе форсиран и Борян ще е титуляр срещу Ливърпул след 3 дни.

Изпълнителният директор на орлите Ангел Петричев даде изненадващо обяснение защо Лудогорец е предпочел да привлече и да заложи срещу Ливърпул на родения в Сърбия Милан, вместо да даде шанс на резервата Георги Аргилашки.

„Аргилашки е перспективен вратар и беше готов да пази на „Анфийлд“, но ние държим на неговото развитие и предпочитаме да не го подлагаме на такъв стрес“.

„Тези думи биха били логични, ако Георги досега пазеше да някой от тимовете в ДЮШ“, е често срещаното мнение на фенове по форуми и сайтове часове след трансфера – „А Аргилашки е роден през 1991 г. и вече четвърта година чака своя шанс в Разград. Вместо него бе предпочетен вратар, който е без впечатляваща визитка и няма отбор повече от половин година“, отчитат привърженици.

Също така Ангел Петричв каза, че резервният вратар Иван Чворович ще си направи операция в понеделник, но не се знае колко точно ще отсъства.

Ощр от категория Трансфери