Намери ни
To Top

Тренировка със Силвия Георгиева

Националната рекордьорка на 3000 метра стипълчейз за девойки до 20 години Силвия Георгиева и няколко млади шампиони по лека атлетика от страната проведоха съвместна тренировка с таланти от веригата „Мтел атлетика за младежи“. Георгиева подобри националния рекорд на 3000 метра стипълчейз в сериите на европейското първенство до 20 години в Гросето, Италия, като постигна 10:42.08 минути.

В заниманието се включиха младежите от спортния лагер по програмата „Мтел атлетика за младежи“, сред които и световната вицешампионката за троен скок за девойки до 18 години Александра Начева, победителите от веригата Кирил Петков (2016) и Румен Руменов (2017), както и балканският шампион на 800 метра за юноши до 18 години от миналия сезон Мануел Петров.


Всички участници в тренировката си тръгнаха с фланелки, шапки и грамоти за спомен. На 29 август участниците в лагера бяха на тренировка със скокове в Шабла заедно с Александра Начева, а днес в Балчик бронзовият медалист от Европейския олимпийски фестивал в Дьор 2017 и рекордьор за юноши до 18 години Валентин Андреев показа техниката на хвърлянията.

Ощр от категория Лека атлетика