Намери ни
To Top

Димитър Димитров-Херо: Не съм притеснен, ще играем атакуващо

Старши треньорът на Лудогорец Димитър Димитров заяви, че орлите отиват в Литва, за да довършат започнатото. Херо бе категоричен, че наказаните Марселиньо и Моци ще липсват на тима, но вярва в техните заместници и това, че тимът му ще постигне втора победа. Наставникът на разградчани отличи високия ръст на играчите на Судува, но е сигурен във влизането в групите на Лига Европа.“За промяна в тактиката спрямо първия двубой не мога да коментирам пред медиите.


Смятам, че трябва да играем атакуващ футбол, какъвто винаги е изповядвал Лудогорец. Ще търсим победата“, заяви наставникът на орлите.“Притеснение? Естествено, че когато футболисти като Марселиньо и Козмин Моци липсват, е загуба за нас. Но аз знам, че в нашия отбор има достойни заместници и съм убеден в техните качества. Така че притеснение нямам“, сподели още Херо. „Не смятам, че Судува могат да представят по-различен футбол по време на реванша от този, който демонстрираха в Разград. Те са отбор, който има своя стил и начин на игра. От мачовете, които гледахме досега, показват точно това – те са много агресивен отбор, който разчита на статичните положения, защото притежава високи играчи. В това отношение имат някакво преимущество“, каза Димитров.

„Надявам се този мач да бъде по-лесен от първия, но знам, че двубоят определено ще бъде труден. Естествено ще търсим победата“, завърши Херо.

Ощр от категория Футбол