Намери ни
To Top

Звезда на ЦСКА става съотборник на Кристиано Роналдо

Една от големите звезди на ЦСКА и „А“ група Тони Силва се гласи да бъде съотборник на Кристиано Роналдо. 20-годишното крило на червените е отказало оферта от националния отбор на Гвинея-Бисау и е помолило повече да не бъде търсено от африканската държава. Това е втори отказ на Тони към искащата го федерация, пише в. „Труд“


. Причината е, че Силва, който има португалски паспорт, очаква да заиграе за националния отбор на европейската страна, редом до перлата на Реал (Мадрид) Роналдо. Ако обаче изиграе дори и един мач за Гвинея-Бисау, това автоматично ще му направи спънка към тима на Пауло Бенто.

Тони Силва е бивш футболист на Ливърпул, като е преминал през школите на Бенфика и Челси. Атакуващият играч вече има записани мачове за националните отбори на Португалия до 17 и 18 г., като добрите му изяви с екипа на ЦСКА привличат все по-голям интерес към него. Очаквано Пауло Бенто ще се огледа за нови имена след крушението, което португалците претърпяха на старта на евроквалификациите – 0:1 у дома от Албания. На Мондиал 2014 иберийците също не впечатлиха и отпаднаха още в груповата фаза.

 

Ощр от категория Бразилия 2014