Намери ни
To Top

Дерменджиев: Имаме респект от съперника

Старши треньорът на Лудогорец Георги Дерменджиев заяви, че се надява тимът му да постигне такъв резултат в Израел, който да развие на реванша, за да елиминира съперника.

„Апоел е един изключително добър отбор. Ние имаме респект към тима и треньора му. Ще направим всичко възможно да изиграем и двата мача по възможно най-добрия начин.


Времето тук не е специфично за нас – влажно и задушно е, но такава е нашата професия. На този етап фаворити няма. Всичко с играчите, които са тук с нас, е нормално. Няма проблеми преди мача“, сподели наставникът на орлите на пресконференцията преди днешния сблъсък в Беер Шева.

„Не мога да направя конкретна прогноза за това как ще завърши срещата, но бих бил доволен на такъв резултат, който да развием в Разград и да бъде добър за нас, за да може да продължим“, добави специалистът.

„Това са мачове на елиминиране. Няма значение как е завършил първият, без да се е изиграл и вторият. Тогава ще може да кажем кой отбор се класира. Нямат нищо общо с тези в шампионата или още по-малко с контролите“, добави Дерменджиев.

„Апоел Беер Шева става шампион няколко години поред. Знаем и как се е класирал. Отбор, който търси играта. Ние също предпочитаме този стил. Разучили сме ги. За този отбор, който загуби, ще е зле. Винаги е добре да играеш в групова фаза на Шампионска лига. Този двубой няма нищо общо с предходните срещи на двата отбора с Жалгирис и Хонвед“, каза още старши треньорът на разградчани. Той не пожела да отличи никой от противника, като само каза: „Не е само един опасният играч на съперника“.

Ощр от категория Футбол