Намери ни
To Top

След като се подигра с Меси, Роналдо направи второ гръмко изказване

Кристиано Роналдо буквално се подигра с Лионел Меси. CR пред лицето на целия свят заяви, че Златната топка на Лео от Мондиала е пълен фарс. Роналдо допълни, че ако каже каквото му е на сърце, ще се наложи да го вкарат в затвора. След като се изгаври със звездата на Барселона и Аржентина, асът на Реал взе съвсем изненадващо съотборниците си в Португалия под прицел.


„Сравнявайки класата, която имаме в Реал с тази в националния тим, няма как да кажа, че нещата са едни и същи. Португалия е само с 10 млн. население, така че е много трудно да се намерят топ футболисти. Именно заради липсата на достатъчно класа в състава не сме печелили важен трофей“. Кристиано е докрай честен със сънародниците и съотборниците си, думи, които едва ли ще се харесат на повечето португалски национали.

Самият CR7 редица пъти е бил герой за Португалия във важни мачове и не се притеснява да каже свободно какво мисли. Феновете на звездата в България очакват с нетърпение Кристиано да дойде в Родината ни за сблъсъка в ШЛ между Реал и Лудогорец.

Ощр от категория Футбол