Намери ни
To Top

От Левски разкриха какви са плановете за селекцията

От Левски разкирха, че работят усилено по селекцията за новия сезон. “Сините” вече имат едно ново попълнение в лицето на Жуниор Мапуку от Берое и се надяват по-голямата част от новите играчи да бъдат на разположение за първата тренировка на 11 юни.

“Ще се съобразим с възможостите ни. Знаете, че Левски има да изчиства дългове, така че няма да имаме опции за големи селекции.


Последният мач с ЦСКА-София не променя по никакъв начин плановете ни. За селекция се действаме още от февруари месец.”, каза финансовият директор Красимир Димитров.

“Работим по селекция и искаме до началото на подготвителния период треньорът да разполага с желаните играчи. Естетсвено, възможно е да пристигнат хора и след това, но целта ни е да имаме яснота с новите възможно най-скоро. Все пай няма да взимаме футболисти на всяка цена, а само когато сме убедени в техните качества. Първо искаме клубът да е финансово стабилен, а после да надграждаме и Левски да е конкурентоспособен за следващото първенство. На 11 юни започваме подготовка и до 23 сме на лагер в Правец. Последната седмица сме си на Герена.”, допълни Боримиров.

Ощр от категория Футбол