Намери ни
To Top

Сираков: Няма „опасност“ с Мъри да се върнем на „Герена“

Най-големият голмайстор и един от най-успешните ръководители в историята на Левски – Наско Сираков, заяви в шеговит тон, че няма опасност той и Станимир Стоилов да се завърнат на “Герена”. Емблематичният нападател на “сините” призна, че му е болно заради това, което се случва в редиците на 26-кратния шампион на България. Сираков си пожелава час по-скоро да види един по-различен Левски.

“Засега не съществува такава опасност аз и Станимир Стоилов да се върнем в Левски.


Твърде рано е да се съди за работата и на новите треньори, и на новите директори. Разбира се, че ни боли за Левски. Надявам се в най-скоро време да видим един по-различен облик на отбора. За съжаление, на този етап трудно може да се сложи край на хегемонията на Лудогорец”, заяви Сираков.

“С популизъм и речи няма как да стане. Трябва да се работи по съвсем различен начин. Аз съм убеден, че не само Даниел Боримиров, но и всички преди него са искали да направят възможно най-доброто за Левски. Доколко са знаели как и доколко им е било позволено да сторят това обаче, е друг въпрос”, допълни още героят от “лудото американско лято”.

Ощр от категория Футбол