Намери ни
To Top

Радуканов: Липсите ни се отразиха

Старши треньорът на Пирин Милен Радуканов изтъкна липсата на основни футболисти като основна причина за загубата от Верея (0:2).

„Основното, заради което не се получи, се видя на терена, че не бяхме в оптималния състав. Тези трима-четирима ни липсват много. Поздравявам Верея с победата.


До 15-ата минута имахме инициативата, после необяснимо за мен се прибрахме. Получихме гол, второто можехме да обърнем, имахме контри, но не се получи. Още в началото на сезона бях казал, че ме притеснява времето, когато дойдат картоните и контузиите. Не успяхме да задържаме топката. Това показва, че досега сме постигнали много повече.”

„След като влезе Иван Цветков, се получи задържането на топката. Имахме добри атаки, въпреки че нямахме положения, което е разочароващото. Не успяхме да вкараме агресията така, както друг път.”

„За всичко бяхме готови. До 15-ата минута ако бяхме вкарали, щяхме да видим какво ще стане. Но един гол през първото полувреме обърна нещата.”

„Отрази ни се много отсъствието на Суда, Младенов, Кощърна. За нашия отбор е много тежко, когато започнат да изпадат хора. Всеки отбор се нуждае от 22-ма основни футболисти. Другите са все още млади момчета.”

„Питат ме за шестицата. Неслучайно казвам, че си знаем възможностите”, обясни Радуканов пред „Диема”.

Ощр от категория Футбол