Намери ни
To Top

Мениджър на голяма компания влиза в управлението на БФМ

По време на Общото събрание на Българската федерация по мотоциклетизъм беше издигната и одобрена кандидатурата на Горан Ангелов за вицепрезидент на БФМ. Г-н Ангелов е управител на „Ай Би Ес България“ – водеща българска IT компания – софтуерен разработчик и системен интегратор.

„Щастлив съм, че влизам в екипа на Българска федерация по мотоциклетизъм. От дълги години съм съпричастен с дейността на БФМ и редовно посещавам състезанията.


В следващите месеци отново ще ме виждате покрай трасето. Имам силен адреналин и в свободното си време карам спортен автомобил или мотоциклет. Компанията, която управлявам подкрепя федерацията, а за в бъдеще имаме планове сътрудничеството да бъде още по-тясно свързано. Мениджърските ми умения и разбирания за работа в екип със сигурност ще са от полза за развитието на мотоциклетния спорт у нас. Благодаря за доверието, успешен предстоящ сезон на всички състезатели и безаварийно каране през 2017-а година. На добър час!“, сподели за BFM.BG вицепрезидентът Горан Ангелов.

Ощр от категория Спорт