Намери ни
To Top

ЦСКА 1948: 90% от феновете на ЦСКА още са в траур

ЦСКА 1948 представи Добрин Гьонов като новия изпълнителен директор на клуба. На пресконференция в Пресклуб „България” от ЦСКА 1948 изразиха становище, че според тях 90% от феновете на автентичния ЦСКА все още са в траур от ликвидирането на клуба, а останалите 10% са се разделили на две лагера – едните подкрепят Гриша Ганчев, а другите техния нов клуб, който тръгна от „А” окръжна.

„Феновете на ЦСКА са разделени поне на три. Има една малка група, които са припознали проекта на г-н Ганчев и г-н Емил Димитров, а именно обединението между Ловеч и Етрополе.


Има една група хора, които учредихме новия клуб, подкрепяме го и се борим той да оцелее и да се развива. И има една огромна група хора, бих казал мнозинството, може би над 90% от феновете на ЦСКА, които още са в траур. Те са в траур, защото нашият клуб беше ликвидиран и се надявам да ги убедим с работа и резултати, че ние имаме право да претендираме за наследството на великия ЦСКА, което беше отнето”, заяви Никола Газдов, един от седмината членове на Управителния съвет на ЦСКА 1948.

Те опитаха да разсеят и спекулациите около финансирането на новия клуб.

„Имаме няколко източници на средства – членски внос, продажба на билети и карти, дарения и спонсорство. Продължаваме да търсим спонсори и се надявам да убедим повече спонсори да инвестират в нас. Предлагаме им привлекателни начини за реклама и се надявам да дойдат. Водим преговори с потенциални спонсори. Няма да имаме проблем с бюджета до „В“ група. После – ще видим. Всеки фен може да е съсобственик. Каним всеки фен, всеки армеец да се включи“.

Ощр от категория Анализ