Намери ни
To Top

Жега в Пловдив! Красавица побърка футболистите на Локомотив, вижте я без дрехи (голи снимки за възрастни 18+)

Пловдивска красавица събра погледите на първата тренировка на Локомотив в понеделник. Както БЛИЦ СПОРТ вече писа, Лидия Опълченска води първото за годината занимание на „смърфовете“, като то беше по… аеробика, където е силата й. Любопитното е, че Едуард Ераносян беше въвел подобни тренировки на „Лаута“ още през зимата на 2004 година, а впоследствие Локомотив спечели шампионската титла.

Лидия Опълченска, която е професионален инструктор по аеробика, откликнала на молбата на Едо да тренира „смърфовете“.


Мартин Камбуров и съотборниците му са приятно изненадани, че именно красавицата ги поти и с огромно желание изпълняват упражненията, които им демонстрира. Треньорският щаб на Локомотив е решил Лидия да работи с отбора и в следващите дни. Тя ще участва в тренировките на отбора до събота, когато „черно-белите“ заминават на лагер в Турция.

26-годишната Лидия Опълченска е носителка на титлата Мис Вселена Пловдив за 2014-а. Завършила е „Бизнес и банково дело“ в частен колеж „Едмънд Бърк“ в Пловдив. В момента зеленооката миска учи последна година „Бизнес администрация“ в Европейския колеж по икономика и управление. Твърди, че здравите й принципи и ценностна система са наследство от нейните родители. Майка й е банкер, а баща й е главен елтехник в цигарената фабрика. Важната подробност е, че той е бивш кросов състезател. Именно от него чаровната му щерка е наследила страстта към адреналина и високите скорости. Харесва всичко, що е на четири колела, стига да е бързо, спортно и яростно. И най-вече моторите.

„Израснала съм по рокерски събори. Като по-малка дори съм участвала в състезания. Скачала съм с бънджита, практикувала съм скално катерене. Но най-голям палеж имам към моторите. Баща ми направи всичко възможно да ме откаже от тази ми страст, защото беше силно притеснен за живота ми. На 18 претърпях инцидент. Отървах се с комоцио, пукнати ребра и няколко изхвръкнали зъба. След този случай мислех, че ще улегна, но и до ден-днешен търся тръпката. Трудно утолявам адреналина в себе си“, разказа преди време пред „Марица“ Лидия.

Миската тази есен е блъсната от невнимателна шофьорка, докато пресичала на пешеходната пътека срещу хотел „Лайпциг“. Колата минала през крака й и като по чудо 26-годишната Лидия се разминала без сериозни наранявания.

От болката Опълченска загубила съзнание. Когато се опомнила, разбрала, че охранителят от близката банка се е притекъл на помощ. Отнесъл я на ръце от платното и повикал линейка. Миската веднага била откарана в Спешното отделение на УМБАЛ „Свети Георги“, където направили снимка.

„Най-обидното за мен е, че това момиче дори не ме потърси, не ме попита как съм. Не се извини“, възмущава се Лидия.

1484120870a8f6e7 1484121471e9550f 14841208869d27f2 148412089825fa4e 1484121171787a77

Ощр от категория Акценти