Намери ни
To Top

Моуриньо: Куртоа имаше повече работа от Де Хеа

Мениджърът на Манчестър Юнайтед Жозе Моуриньо заяви, че е доволен от представянето на своя отбор, който днес загуби с 0:4 от Челси на „Стамфорд бридж“ в дербито от деветия кръг на английската Висша лига.

„Ако оставим настрани индивидуалните грешки в защита, отборът игра добре. Тибо Куртоа имаше повече работа от Давид Де Хеа, техните защитници имаха повече работа от нашите. Челси беше много опасен на контраатака.


Знаехме, че това ще е така. На полувремето казах, че ако в началото на втората част вкараме гол, мачът става друг. Вместо това, те реализираха трети гол, а после и четвърти“, заяви Моуриньо в ефира на „Скай спортс“.

„Когато грешките са индивидуални, е трудно и за мениджъра, и за футболистите. Те са наясно с това, което са направили“, допълни Специалния.

„Обикновено, футболните мачове започват при резултат 0:0. Днес двубоят започна при резултат 1:0. Това беше възможност Челси да играе по начина, по който иска. Всичко се разви по перфектния за тях сценарий“, каза още Моуриньо.

„Бях фокусиран, спокоен, но с доза адреналин. Не съм почувствал нищо различно в сравнение с други големи мачове“, коментира Жозе Моуриньо завръщането си на „Стамфорд бридж“ като мениджър на противников отбор.

Ощр от категория Футбол