Намери ни
To Top

Георги Миланов с нов силен мач, но Динамо (Б) е все по-близо до изпадането

Динамо (Букурещ) записа пореден разочароващ резултат в румънската Суперлига. „Кучетата“ завършиха наравно 1:1 в домакинството си на Волунтари. Българинът Георги Миланов бе титуляр за домакините и изигра пореден добър мач, като асистира за гола на своя тим, преди да бъде заменен в 59-ата минута.

Динамо откри резултата в 35-ата минута.


Тогава се стигна до меле пред вратата на гостите, Миланов успя да чукне топката назад към Еду Ниаур, който я изстреля във вратата за 1:0.

Радостта на домакините обаче бе твърде кратка. В 37-ата минута резултатът бе изравнен от Баутиста Каскини, който засече с глава центриране на Вадим Рата.

В 52-рата минута и съдиите разочароваха „кучетата“, след като първо бе отсъдена дузпа в тяхна полза за игра с ръка на защитник в наказателното поле, но след разглеждане с ВАР изненадващо решението бе променено, като арбитрите явно прецениха, че действието на защитника е неволно.

След това равенство Динамо е на предпоследното 15-то място с 21 точки. Волунтари пък е точно над опасната зона на 12-тата позиция с 23 точки.

Последвайте каналите ни в:


Carlsberg „Домът на Феновете“ е новата секция на Sportal.bg за игри. С регистрацията си Вие ще можете да персонализирате Вашето съдържание и да участвате в нашите игри за страхотни награди.

Регистрирай сe

Ощр от категория Световен футбол