Sportove

Тийнейджърка от Русе успя да излъже Националната лотария! Вижте какъв трик приложи

Русенска тийнейджърка успя да прецака Националната лотария. Тя си послужи с нечестен трик, който й носи финансова печалба, вижте как е осъществила измамата.

Съответно опитът за мамене е разкрит, ето и подробности. Със сигурност стореното от младото момиче е изключително неприятно деяние, органите на реда и потърпевши граждани обаче реагират мигновено.


17-годишна тийнейджърка и по-големият й брат фалшифицирали билети за “Лотария България” в Русе. Донка Й. е осъдена на 1 г. пробация от районния съд, а Мариян Й. /27 г./ се отърва само с 200 лв. глоба, пише “труд.бг”.

Наказанието на момичето ще се прочете и по общинското радио. Освен да се подписва два пъти седмично при пробационен инспектор, тя трябва да ходи и на курсове за професионална квалификация и програми за обществено въздействие.

Присъдите могат да се обжалват пред окръжния съд в крайдунавския град.

За 4 дни роднинският дует успял да подправи талони за 350 лв. от вида “Астро” на Националната лотария. Мозъкът на измамата била Донка, която измислила престъпната схема.

Мариян купувал билет, предимно със зодиакалния знак “Лъв”. Когато не печелел, сестра му го заменяла с късметлийски талон и му изплащали печалбата.

Престъпният тандем направил няколко удара и с билети за “Бинго милиони”. Продавачките по павилионите усетили измамата и алармирали полицията.

Дребните суми при измамата и младостта на извършителката обаче са смекчаващи вината обстоятелства, като всички се надяват младата дама да си вземе поука.


Опитайте приставката на Sportove за Google Chrome. С нея получавате в реално време най-актуалните новини директно в браузъра.