Намери ни
To Top

Истинска бомба! Ето кой е фаворит за треньор на ЦСКА, Любо си тръгва, а новият наставник ще е…

Няма нито ден спокойствие в ЦСКА, поредната бомба около армейците гръмна. Стана ясно кой е фаворит за наставник на гранда, след като Любо Пенев най-вероятно ще напусне клуба.

Името на спряганият специалист е сензационно. И не е ясно как ще се приеме от червената общност.


Става въпрос за бивш играч на армейците и един от най-добрите приятели и до ден днешен на Димитър Бербатов.

Александър Томаш отново е спряган за треньорския пост в колоса. Според „Тема Спорт“ именно треньорът на втородивизионния Банско е фаворитът на новите управници на клуба от „Българска армия“ за наставник на червените, ако Любослав Пенев откаже да продължи работата си в гранда.

Армейците възнамеряват да предложат нов договор на Пенев, но не е ясно при рязко променящата се обстановка в колоса, дали той би останал на „Армията“. Ако Любо откаже предложените му условия, то Томаш се явява фаворит на сегашното ръководство на ЦСКА.

Най-сериозният плюс на кандидатурата му е, че може да се очаква помощ от Димитър Бербатов. Както е известно Бербо не пропуска да удари приятелско рамо на най-добрите си другари от юношеските години в ЦСКА.

Така ако Любо Пенев си тръгне, по всичко личи Александър Томаш за абсолютна изненада, ще е неговият заместник. Разбира се съществува и вариант Любослав да се нагърби с тежката задача да вдигне гранда от трудната спортно-техническа ситуация, в която са червените в момента.

Ощр от категория Трансфери