Намери ни
To Top

10 милиона души не вярват на ушите си! Стоичков отиде в Родината на Роналдо и каза: Кристиано е пълен…

10 милиона души не могат да повярват на ушите си. Христо Стоичков отиде в Родината на Кристиано Роналдо Португалия и каза пред всички – вашият любимец е пълен лицемер!

Стоичков заяви, че Роналдо е изкуствена звезда и е твърде далеч от класата на Михаел Лаудруп и бразилеца Роналдо. Пред португалската A Bola Стоичков твърди, че всички може да си мислят колкото искат, че КР7 е най-големият футболист в света, но в игрови план нямам как той да впечатли.

Стоичков анализира, че Кристиано Роналдо е изкуствен идол, който повтаря само думата „аз“, а всяка истинска звезда трябва да забрави този израз в речника си.


Българинът добавя, че Роналдо е високомерен тип, който не е способен да умре на терена в името на отбора.

Заради това в историята на Реал той никога няма да бъде сред великите играчи. Думите на Камата влизат във всеки един дом в Португалия, защото въпросното издание е номер 1 що се отнася до спорт в страната.

Така Камата на практика нахълтва в Родината на Роналдо и изрича един куп грубости към Кристиано, само Стоичков от българите във футбола би си позволил подобна дързост. Камата наистина умее да нажежава обстановката!

Ощр от категория Тема на деня