Намери ни
To Top

Това е откачено! Въпреки резила, Ники Михайлов прави трансфера на годината, ето подробности!

Цяла България трябва да чуе! Въпреки, че стана за резил срещу Италия, Ники Михайлов ще направи трансфера на годината за родните стандарти. Ето и подробностите около сделката, която се пече.

Михайлов пусна лек гол още в 3-тата минута с адзурите. После бе близо до това да си вкара автогол с лявата ръка през второто полувреме при центриране и сблъсък с Киелини, а накрая дори не опита да се намеси при второто попадение на гостите, за крайното 2:2.


Въпреки всичко Ники Михайлов обаче може да бъде доволен от седмицата си поради няколко причини.

1. Преди дни той сподели, че се е свързал с футболен агент номер 1 в света – Жорже Мендеш и акулата проявява желание да го представлява.

2. Ники Михайлов бе титуляр при равенство с гранда Италия, резултат и игрови минути, които са отлични за биографията му, чисто статистически.

3. Предвид, че се очертава да бъде представляван от Мендеш и се води титуляр на България (страна все пак с добри традиции във футбола), Николай има отлични предпоставки – а именно през лятото да напусне Мерсин и да направи трансфера на годината за родния футбол, подписвайки с класен тим от Западна Европа.

4. Нито треньорите на националния, нито шефовете на БФС, нито, който и да било от играчите в представителния ни тим засегнаха темата с вратарските неточности в мача с Италия. Сякаш грешките на Ники са невидими (както се пее в една известна песен).

И така може да заключим, че Николай Михайлов завършва перфектна седмица в професионален план и се готви за сериозен бъдещ трансфер. Оставането му в Мерсин не изглежда много актуално…

Автор: Стефан Петров

Ощр от категория Тема на деня