Намери ни
To Top

Венгер разсмя 66 милиона души и гръмко отсече: Утре Димитър Бербатов ще бъде…

Арсен Венгер разсмя 66 милиона души. Остават по-малко от 24 часа до мача-раванш между Монако и Арсенал в ШЛ, а Венгер е убеден, че Димитър Бербатов ще бъде разочарован утре вечер на терена.

„Излизаме, за да ги отстраним. Разбира се, че бих искал победа с 3:0.


Не мислим за достойно отпадане, а за продължаване на ¼-финалите. В живота понякога грешките са непоправими, но във футбола имаш право за корекция на неточността. Само трябва да се раздадеш максимално“.

Митко Бербатов и монегаските наказаха с 3:1 Арсенал като гост, а за Бербо участието в Шампионска лига е най-важно през сезона.

Венгер отсича, че Арсенал ще гони 3:0 и е нужно само максимално да се раздаде, за да поправи домакинската грешка от първия мач.

66 милиона французи пък се смеят на сънародника си, който ръководи Арсенал. Защото във Франция Монако се счита за един от най-силните отбори в защита и никой не допуска, че обрат е възможен. Още повече, че с 10 души ПСЖ отстрани водача във Висшата лига Челси, само преди дни.

Петлите се готвят за нов триумф над английски гранд, този път дошъл по много по-лесен начин. А вероятността за провал на Бербо и компания утре се счита за минимална.

Ощр от категория Тема на деня