Намери ни
To Top

А група се тресе! Гонзо и Стойчо подадоха оставки, а крайното решение е…

А група се тресе след мача в Коматево. Оставките заваляха, а клубните босове са в тежка ситуация, но крайните решения от високите постове вече са взети.

Оставки полетяха след резила на ЦСКА и Левски. Водещите фигури в двата клуба Георги Иванов и Стойчо Младенов поискаха да си тръгнат.


„Подадох си оставката пред Тодор Батков, но той не я прие. Няма да заличаваме този отбор. Целта е Левски да играе силно, а не да е 5-и“, разкри ексклузивно пред „Меридиан Мач“ Георги Иванов.

За разлика от Гонзо е по-вероятно Стойчо Младенов да напусне ЦСКА. Той ще има среща с боса на червените Александър Томов днес, а след нея ще стане ясно дали оставката ще влезе в сила. „Ще се опитам да разубедя Младенов“, закани се Томов.

Така Батков и Александър Томов са непреклонни, в крайните си решения, оставките не се приемат. Но позициите на Иванов и Младенов са различни. Гонзо е склонен да остане, а на този етап Стойчо дава индикации, че е взел твърда позиция за напускане, която обаче може да се промени след срещата днес.

Ощр от категория Тема на деня