Намери ни
To Top

Коул Палмър се завръща за гостуването на Челси на Астън Вила

Голмайсторът на Челси Коул Палмър, който пропусна разгромната загуба с 0:5 от Арсенал заради болест, вече е възстановен и ще бъде на разположение на Маурисио Почетино за утрешното гостуване на Астън Вила. Рийс Джеймс и Ливай Колуил обаче все още не са готови, макар че са близо до завръщането.

“Коул тренира добре в последните няколко дни. Предполагаме, че ще бъде готов за утре и ще бъде част от отбра.


Рийс Джеймс и Ливай Колуил все още не са на разположение, макар че са близо. Коул Палмър е много добър играч и е ключов за нас. Видя се, че ние е малко трудно без него. Реалността е такава и не можем да я крием.

След разочарованието срещу Манчестър Сити нямахме време за възстановяване, а излязохме срещу отбор, който се бори за титлата в Премиър лийг и получихме гол в четвъртата минута. По отношение на обстоятелствата всичко бе негативно за нас и затова страдахме.

Говорихме много. Днес също имахме среща. Опитваме се да осъзнаем как трябва да се държим, когато един мач е тежък и когато изискванията са толкова високи. Трябва да се опитаме да бъдем по-силни и да се доверим на нашата философия. Трябва да сме позитивни и да вярваме, е можем утре да изиграем по-добър мач, с по-добър подход. Отново ще играем срещи отбор, който се бори за челните места. Не трябва да забравяме, че сме Челси. Трябва да уважаваме сами себе си.

Познавам много добре кариерата на Унай Емери, защото той е от Испания. Той е топ треньор. За мен е един от най-добрите. Трудно е да кажеш кой е най-добрият, но със сигурност мисля, че е топ”, заяви Почетино по време на днешната си пресконференция.

Последвайте каналите ни в:


Carlsberg „Домът на Феновете“ е новата секция на Sportal.bg за игри. С регистрацията си Вие ще можете да персонализирате Вашето съдържание и да участвате в нашите игри за страхотни награди.

Регистрирай сe

Ощр от категория Световен футбол