Намери ни
To Top

Подигравка с футбола! Ето какво е официалното наказание на Козмин Моци

Козмин Моци си позволи да се държи на терена досущ като легендата на кеча Ледения Стив Остин. Два средни пръста в лицето на всички, ритници и псувни. След изгонването си на мача между Литекс и Лудогорец, Моци бе като копие на Гърмящата змия Остин.

Звучи като небивалица, но е факт.


Козмин Моци се държа гаменски пред цяла България, а се ползва със статут на герой заради евромачовете с фланелката на орлите. И след всички глупости, които сътвори Моци на терена в Ловеч, БФС има наглостта да сложи точка на ситуацията по още по-скандален начин.

Ако Козмин размахва средни пръсти към феновете на тим от Висшата лига, ФА ще го накаже най-малко за 5 мача, но БФС решава следното – Моци е санкциониран да пропусне 1 среща и то заради самия червен картон.

Заради неприличните жестове, които отправи към публиката в Ловеч, Моци е наказан само с парична глоба.

От Централата се изложиха и няма нито 1 фен в България, освен тези на Лудогорец, който да каже, че наказание от 0 мача за 2 средни пръста в лицето на публиката е справедливо. Нула срещи санкция за Козмин Моци заради това, че превърна спорт номер 1 на България в кеч с марката Ледения Стив Остив!

Какво по-скандално може да направи БФС? Централата за пореден път изуми всички, решавайки да пожали Козмин по начин, който е срещу морала и ценностите!

Ощр от категория Тема на деня