Намери ни
To Top

Батков: Богат българин иска да налива пари в Левски, този човек е…

Собственикът на Левски Тодор Батков зарадва Синя България, разкривайки, че се е намерил сериозен човек, който да спонсорира клуба.

Батков обясни, че става въпрос за българин, който живее в чужбина.

„Има някакъв първоначален интерес за нов спонсор от успял българин, който отдавна не живее в България, но е потомствен левскар“, каза Тодор Батков в ефира на „БНТ“.

Босът на Левски каза още, че от понеделник започва да връща клуба на хората, които го следват.


„Искам да върна поетапно Левски на тези, които го следват. Искам това да започне от понеделник. Първо искам да разгранича кампанията на ЦСКА – тя беше за набиране за капитал, извършваше се под наблюдението на законов регулатор. При нас няма такова нещо – капиталът е внесен, акциите са при мен, аз правя каквото реша с тях. Просто хората идват, дават определена сума и получават сертификат. Ще бъдем там аз или мои представители, като ще бъдат прехвърлени безвъзмездно акции. Надявам се този процес да набере скорост и хората да се убедят, че няма нищо нередно и непрозрачно. Така ще бъде 3 месеца. Готов съм да се разделя с целия капитал. Аз обаче не бягам от отговорност. В края на краищата ние сме принудени от обстоятелствата да функционираме като търговско дружество, такъв е законът“, отсече Батков.

Ощр от категория Футбол