Намери ни
To Top

Левски намери супер нападател! Стойчо Стоев оформя атомна атака!

В Левски намериха супер нападател. Играчът в момента се намира в уникална голова форма и бележи през цялата есен не къде и да е, а в Испания.

Най-добрият футболист на сините в момента, според мнозина, Мигел Бедоя се опитва да помогне на шефовете си в търсенето на нов нападател. „Меридиан Мач“ научи, че испанецът е препоръчал на сините свой бивш съотборник от Нумансия.


Става дума за централния нападател Серхи Енрих Аметлер, който от началото на сезона има 17 мача и 10 гола за тима, състезаващ се в Сегунда дивисион. Това го прави голмайстор №1 на Нумансия и №4 в лигата. Предвид, че Сегунда е най-силният втори ешелон въобще в света, става ясно, че Серхи е изключително класен.

Шефовете на Левски са сондирали ситуацията около 24-годишния испански нападател, но на този етап нямат пари за привличането му. Той е поискал заплата от 130 000 евро годишно, което не е много предвид класата му, но към днешна дата на „Герена“ могат да дават малко над половината от тази сума. Сините ще говорят отново със Серхи Енрих лятото, когато се надяват, че финансовата криза ще е приключила. Според „Меридиан мач“ самият нападател няма да има против, да облече фланелката на родния гранд.

Така за началото на следващия сезон е много вероятно Левски да има изцяло испанска атомна атака – Аниете, Бедоя, Аметлер. Като първите двама вече ще са се аклиматизирали напълно към ситуацията в „А“ група, а Серхи Енрих се води дори по-класен от тях, което означава, че ако всичко е наред Стойчо Стоев ще има нападение, с което да гони първото място в класирането следващата кампания.

Сега остава само Батков и Иванов да гласуват доверие на Стоев, който е доказан специалист. Да не се продават двамата испанци, за които е видно, че са класни и ще стават още по-добри, след като свикнат с всичко в България. И не на последно място да се послушат Бедоя и статистиката, които крещят, че през лятото Серхи Енрих трябва на всяка цена да подпише с Левски.

Ощр от категория Тема на деня