Намери ни
To Top

Ето в проценти шансът Лео Меси да подпише с Челси!

Лео Меси в Челси?

Голямата звезда на Барселона, за която мнозина смятаха, че никога няма да смени клубната си принадлежност, хареса профила в Twitter на лидера в Премиър Лийг Челси и се заговори, че така прави първата крачка към преговорите с лондончани. Които дори потърсили баща му, негов личен агент.

Какви обаче са шансовете Меси да стане играч на Челси? Често най-добрите отговори дават букмейкърите, а в случая правилният е само един – почти нулеви. Повечето къщи, които приемат залози за трансфери, не поставят под съмнение лоялността на Меси към „лос кулес“ и не предлагат коефициенти за бъдещ клуб.


„Ladbrokers“ не дава шанс на Лео да напусне Барселона през януари – коеф. е 1.00. С най-големи шансове са Челси (17.00), Манчестър Сити (26.00) и Байерн (М, 41.00). Преизчислени към 100%, шансовете на Лео да остане „каталунец“, са около 90%.

„Unibet“ също предлага ставки за това дали Меси ще напусне Барса тази зима. Да остане играч на клуба коеф. е доста висок на фона на масовото мнение, че никога няма да играе за друг европейски тим – 1.05. Трансфер в Челси е с коеф. 6.00. Следват Манчестър Сити с 16.00, Манчестър Юнайтед и Байерн (М) с по 51.00. Приравнени към 100%, шансовете са 74% оставане в Барса и 16,5 за дестинация „Челси“.

Ощр от категория Анализ