Намери ни
To Top

Вижте коя звезда на Лудогорец получи специален подарък от Домусчиев

Една от звездите на Лудогорец получи специален подарък от Кирил Домусчиев. Явно босът има нов любимец в тима. Досега се смяташе, че Марселиньо се ползва с преференции пред собственика на разградчани, но последните информации сочат друго.

Лудогорец започва зимната си подготовка на 6 януари.


Началото на подготовката пък пропускат Юнес Хамза, който е част от националния отбор на Тунис, участващ в турнира за Купата на африканските нации между 17 януари и 8 февруари в Екваториална Гвинея, както и Жуниор Кайсара.

Бразилецът ще се присъедини към Лудогорец директно в Турция, където отборът ще проведе първия си лагер от 9 януари до 20 януари.

Предполага се, че Кайсара получава по-дълга почивка заради отличните си игри през есента и това, че склони да подпише нов договор с Лудогорец. От клуба сочат семейни причини като повод за отсъствието на Жуниор, но според запознати става въпрос именно за подарък към звездата.

Така той ще може да отпочине малко по-сериозно в сравнение със съотборниците си. Новата заплата на Кайсара пък е огромна за родните стандарти. По този начин кариоката се радва на специални подаръци от човекът, който определя почти всичко в Лудогорец – Кирил Домусчиев.

Ощр от категория Футбол