Намери ни
To Top

Бойко Борисов удари по масата: Гонзо, незабавно трябва да…

Бойко Борисов удари по масата точно на най-светлите празници. В момента проблем за премиера е Левски и затова той издава команда, която трябва да бъде спазена, за да не се загуби идентичността на гранда.

„Боли ме, в момента всички в Левски са невъзпитани. Това важи и за треньора“, заяви Борисов, цитиран от Блиц, разбира се премиерът визира Георги Иванов, а не новия наставник Стоев.


„Станаха 6-ти и тогава ме послушаха за Стойчо Стоев, отдавна трябваше да го назначат. Левски е Отбора на народа, защото държи на джентълменско поведение“.

Така Борисов се обръща към Георги Иванов и му казва: „Гонзо, незабавно трябва да върнеш джентълменското поведение в Левски на всички нива, а това, че не назначи Стоев преди началото на шампионата бе грешка“.

Самият Иванов си позволи този сезон дори да направи опит за шпагат срещу противников футболист тръгнал на контраатака в мача между Ботев Пловдив и Левски. Според Борисов това е недопустимо поведение за сините.

За да може тимът да излезе от кризата трябва да се гласува доверие на Стойчо Стоев и да се наложи феърплеят като водеща ценност, само така Левски ще продължи да е Отбора на народа, според Бойко Борисов.

Ощр от категория Анализ