Намери ни
To Top

Тази снимка би вдигнала кръвното на Ван Гаал!

Новият мениджър на Манчестър Юнайтед Луис ван Гаал очевидно се радва на солидна подкрепа от страна на ръководството на тима, което за втори поред трансферен прозорец му е осигурило бюджет за нови имена, с какъвто не може да се похвали никой клуб в света. Ван Гаал си е набелязал като приоритет за селекцията халфовете на Бенфика Николас Гайтан и Енцо Перес, а Юнайтед е готов с оферта от 65 млн. евро общо за двамата. Да, ама нещата май ще претърпят друго развитие.


Испанският Валенсия, който отскоро си има нов собственик в лицето на сингапурския милиардер Петер Лим, май е спечелил битката с Юнайтед за Перес. Световният вицешампион с Аржентина бе обявяван като сигурно ново попълнение на „прилепите“ още от лятото, а близостта на Лим с шефовете на Бенфика почти сигурно ще остави с пръст в уста желанието на Ван Гаал, поне на 50%.

Феновете на Валенсия пък веднага изобразиха Петер Лим като Дядо Коледа, който носи подаръка Перес-  бъдеща рекордна трансферна покупка, за коледен подарък на „Местайя“.

1654277_628767787252351_1399405466851291082_n

Ощр от категория Трансфери