Намери ни
To Top

Това е датата, на която ще се реши бъдещето на Левски

Вече е ясна датата, на която ще се реши бъдещето на един от двата ни гранда – Левски. „Сините“ фенове вече тръпнат какво ще се случва в клуба, след като стана ясно, че така чаканата от шефа Тодор Батков финансова помощ от „Газпром“ няма да дойде. Всички генерални въпроси около бъдещето на Левски ще бъда решени на 17 декември. Идната сряда на „Герена“ ще се случат 2 важни неща – първо, за тази дата е отложена решаващата среща между спортния директор и временен старши треньор Георги Иванов – Гонзо и спрягания за негов наследник на треньорския пост Димитър Димитров – Херо.


Интересното е, че на същата дата е насрочено и Общото събрание на клуба. И мо­же би Иванов и Димитров очакват нещо да се случи на него.

„Ако търсите нещо да изкопчите от мен, няма да ста­не. Развитие ще има на 17 де­кември. Тогава имаме среща с Гонзо. Като се видим, ще уточняваме състоянието в момента в клуба, възможности за селекция… много неща. Тогава вече ще вземем край­ното решение. Сега няма как да кажа накъде клонят неща­та. От всяка моя дума знам какви свободни съчинения се пишат. Даже не съм си помис­лял да кажа някои неща, но ми ги сложиха в устата“, споделя Херо пред „Тема Спорт“.

„Моите контакти са основно с Гонзо. И с Тодор Батков съм разгова­рял преди това, но не скоро“, обяснява Херо, като с ирония допълва, че сега се връщал от Украйна по повод слуховете, че мениджърът му търсел клуб от въпросната страна.

Димитров държи да получи уверения с какъв бюджет за селекция ще разполага и колко нови играчи ще може да вземе. Георги Ива­нов пък в прав текст обяви, че клубът засега не може да изпълни изискванията му.

Ощр от категория Тема на деня