Намери ни
To Top

Бербатов и Монако избухнаха в Шампионска лига! Официално: Берба е…

Димитър Бербатов и Монако избухнаха в Шампионска лига. Монегаските записаха безценна победа като гост на Байер Леверкузен и вече се виждат на 1/8-финалите в турнира. Единственото попадение в мача бе дело на Окампос, който 18 минути преди края реализира за 0:1. Така Монако се нуждае само от точка в последния кръг като домакин на Зенит за да продължи във фазата на директните елиминации.


След травма Бербатов отново зае лидерската си роля в състава на Монако. С поредната победа дошла след силни 90 минути на Берба вече официално и статистически е факт – Димитър Бербатов е тоталният лидер на френския тим. Показателите на отбора с негово участие са много по-добри, отколкото, когато Бербо не е на терена.

Димитър бе сменен в добавеното време на срещата и обра овациите на феновете на Монако. Така завръщането на Бербатов в Леверкузен бе щастливо, но не и за аспирините, а с Митко на терена монегаските са неудържими в Шампионска лига. Явно присъствието на Берба в състава на гостите е от фундаментален характер.

Ощр от категория Футбол