Намери ни
To Top

Бразилия 0:0 Венецуела, следете мача тук

Домакинът на Копа Америка Бразилия и Венецуела играят при 0:0 във втория си мач от турнира. В първата си среща Бразилия победи с 3:0 Боливия, докато Венецуела удържа 0:0 срещу Перу, като игра 15 минути с човек по-малко.

В другия мач от групата Перу стигна до 3:1 срещу Перу, като навакса изоставане в резултата.

“Селесао” е фаворит в двубоя, а статистиката от последните три срещи между двата отбора е строго в полза на домакините – 3 победи и голова разлика от 7:2.

Двубоят започна с много активна игра на домакините, които бяха подкрепяни от ентусиазираната публика на “Арена Фонте Нове” в Салвадор. Първата възможност дойде пред Нерес, който в 15-ата минута пропусна да открие резултата от близка дистанция. Венецуела отговори четири минути по-късно, когато Рондон прати топката с глава встрани от целта.

Натискът на “селесао” продължи, но нападателите в жълто не стигаха до чисти положения, което напомняше на играта им от първото полувреме с Боливия. В 39-ата минута домакините пратиха топката в мрежата зад Фаринес, но попадението на Роберто Фирмино беше отменено заради нарушение в атака. В 43-ата минута стражът на Бразилия Алисон успя да предотврати голяма опасност пред вратата си, след като успя да пресече подаване на Мурийо към Рондон.

Ощр от категория Водещи