Намери ни
To Top

Треньорът на Япония: Надявам се да вземем поне гейм на България

Селекционерът на националния волейболен отбор на Япония Юичи Накагаичи призна преди началото на турнира в Група 10 от 3-ия уикенд на Лигата на нациите във Варна, че се надява да вземат поне гейм на България.

„Бях в България през 2011 година и е прекрасно отново да бъда тук. Във Варна ни посрещна много хубаво време. Имате страхотен плаж.


Що се отнася до играта, всичко в нашия план е свързано с Олимпийските игри в Токио през 2020 година. Отборите през тази седмица са много силни, но нашата основна цел за Лигата на нациите е изграждането на отбор за Игрите у дома“, каза Юичи Накагаичи.

„Въпреки добрите ни резултати дотук, не мога да кажа колко победи очакваме тази седмица, защото ни предстоят много тежки мачове. Миналата година загубихме от България с 0:3, така че този път се надявам на поне гейм в наша полза. За пръв път през сезона излизаме с титулярния си разпределител, който лекува контузия в продължение на 4 месеца. Наша основна цел е да изградим добро взаимодействие с него и отборът да се сработи“, допълни наставникът на Япония.

Ощр от категория Волейбол