Намери ни
To Top

„Защо ощетиха ЦСКА за сметка на Лудогорец?“

Още веднъж бе изказано масовото мнение за деня и началния час на дербито ЦСКА – Лудогорец, което сякаш се явява ключът към титлата за 31-кратните шампиони на България. Мачът бе насрочен от БФС да се състои в петък, 21 ноември, от 17.45 ч., като причината за нетрадиционното време се явяват ангажиментите на разградчани в Шампионската лига. На 26 ноември разградчани приемат Ливърпул.

Несъгласие с решението на централата изказа и изпълнителният директор на ЦСКА Александър Тодоров, който смята, че това ще затрудни идването на голяма част от червената публика, ключов фактор на „Армията“.
Това не е сериозно, мачът, който може би е най-важен, да се играе в петък в 17.45, най-малкото знаете какви задръствания стават в петък, то софиянци не могат да дойдат, какво остава за хора от провинцията. Някой е мислил не както трябва.
На „Българска армия“ публиката е един от факторите, а този футбол се играе за публиката. Смятам, че трябва да се смени денят. Ливърпул играе в неделя, а Лудогорец, който даже няма и да пътува, трябва да играе в петък. А това е най-интересният мач за есенния полусезон, първият срещу Лудогорец, който се води някакъв фаворит“, ядосан е червеният бос.

Ощр от категория Футбол