sportove.net

Тайсън се завръща на 9 юни в Манчестър

Тайсън Фюри ще направи официалното си завръщане на професионалния ринг на 9 юни в родния Манчестър. 29-годишният британец обяви това на пресконференция вчера, на която стана ясно, че ще има нов мениджър. Става въпрос за Франк Уорън, който дълги години работи с местната легенда Амир Хан. За последно Фюри бе на ринга през ноември 2015-а, когато победи Владимир Кличко и спечели световните титли на WBA, WBO, IBF и IBO.


Впоследствие обаче той даде положителна допинг проба, като поясите му бяха отнети и се наложи да изтърпи наказание със спиране на професионалните права. “Тук съм, за да си взема онова, което по право е мое. Ще го държа отново в ръцете си съвсем скоро. Дайте ми време и ще видите, че не говоря празни приказки. Стъпка по стъпка. Първата ще направя на 9 юни. До една година искам Джошуа. Ще му дам съвет – вземи ориз в едната си ръка и го метни по мен. Това ще бъде единственият ти шанс да ме удариш”, закани се Фюри, който е с 25 победи (18 с нокаут) и няма нито едно поражение. Първият му съперник се очаква да бъде обявен в близките дни.
Опитайте приставката на Sportove.net за Google Chrome. С нея получавате в реално време най-актуалните новини директно в браузъра.