sportove.net

Дионтей Уайлдър осъден заради марихуана

Световният шампион по бокс за професионалисти във версия Световен боксов съвет (WBC) Дионтий Уайлдър е осъден на 60 часа обществено-полезен труд заради притежание на марихуана, съобщава порталът Boxing Scene.

През юни миналата година в родния му град Тъскалуса (щата Алабама) полицията е спряла автомобила на Уайлдър заради нарушение на правилата, в частта затъмняване на стъклата повече от допустимото.

По надлежния ред полицаите са обискирали автомобила и намерили марихуана. Уайлдър е бил задължан за денонощие, а след това е пуснат под гаранция от 10 000 долара.View image on Twitter
View image on Twitter

BBC Sport

@BBCSport
Heavyweight champion Deontay Wilder has been hit with a community service order after being found guilty of misdemeanour marijuana possession.

More: http://bbc.in/2D17tdV

8:27 AM – Jan 12, 2018
9 9 Replies 35 35 Retweets 84 84 likes
Twitter Ads info and privacy

В четвъртък съдът призна боксьора за виновен по обвинение в притежание на наркотични вещества. Освен на обществено-полезен труд, спортистът е осъден на 30 дни затвор условно с изпитателен срок от две години.

Дионтей Уайлдър е бронзов медалист от олимпийските игри в Пекин 2008, а на професионалния ринг не знае поражение в 39 мача (38 победи с нокаут).
Опитайте приставката на Sportove.net за Google Chrome. С нея получавате в реално време най-актуалните новини директно в браузъра.