sportove.net

Лео Меси: Синът ми Тиаго ме нарича Меси вместо татко

Любопитен детайл от семейния си живот разкри мегазвездата на Барселона и Аржентина Лионел Меси. В интервю пред сръбския “Блиц” нападателят на каталунците разкрива, че покрай голямата му известност и тълпите от фенове, които вървят след него при публичните му появи, големият му син Тиаго (5 г.) понякога се обръща към него вместо с “татко” с “Меси”.

“Аз съм обикновен човек.


Живея нормален семеен живот. Понякога ми се иска да не съм така известен, за да можем да се разхождаме по улицата, без да ме спират на всяка крачка за автографи. В къщи рядко говорим за футбол, освен ако няма някакъв важен повод свързан с Барселона или Аржентина.

Да си родител е невероятно чувство. Бащинството ме промени и това е най-хубавото нещо, което ми се е случвало”, казва Меси, който има още един син – Матео на 2 години. И двете деца са от дългогодишната му приятелка Антонела Рокуцо, с която се венчаха през лятото в родния им Росарио.

Меси говори и по футболни въпроси. Той признава, че треньорската професия не го влече, а като свой недостатък посочва изпълнението на дузпи.
Опитайте приставката на Sportove.net за Google Chrome. С нея получавате в реално време най-актуалните новини директно в браузъра.