sportove.net

Шеф в ЦСКА отсече: Борим се за титла и за Шампионска лига

Главният мениджър на ЦСКА – Стойчо Стоилов опроверга за пореден път информациите, че в клуба е пристигнала фантастична оферта за бразилския голаджия – Фернандо Каранга.

Шефът допълни, че в момента “червеният” тим притежава необходимите футболисти, с които да атакува първото място в шампионата.

Стамен Белчев пък се ползва с доверието на Стоилов, като според него с оглед тежкия период, в който се намира ЦСКА, хасковският специалист си върши работата по отличен начин.

“Оферта от 7 милиона евро за Каранга няма.


Даже няма никаква писмена оферта на този етап в клуба. Има десетки обаждания не само за Каранга, но и за други наши играчи. Но едно обаждане и интерес не означава, че има конкретика и писмена оферта. Вижте, ние искаме да си запазим отбора – това е наш приоритет. Така че в ЦСКА нямаме фикс идея да продаваме футболисти. Гоним си целите, евентуално да се преборим за титлата и да участваме в квалификациите на Шампионската лига следващата есен”, заяви Стоилов пред колегите от “Блиц”.

“Като му погледнем статистиката на Стамен в ЦСКА в този тежък период, се вижда, че той си е върши добре работата. Тя е красноречива – имаме само една загуба до момента. Това е показателно за действията му на треньорската скамейка. Ръководството стоим плътно до него – вярваме му, че той е човекът, който може да ни помогне да спечелим 32-ата титла на клуба. Успеем ли, това ще бъде най-тежката, но и най-сладка титла в историята на ЦСКА”.


Опитайте приставката на Sportove.net за Google Chrome. С нея получавате в реално време най-актуалните новини директно в браузъра.