Намери ни
To Top

Дженифър и Алекс говорят за любовта си пред Vanity Fair

Дженифър Лопес и Алекс Родригес разказват своята любовна история в декемврийския брой на списание Vanity Fair. Латино дивата и бившата бейзболна звезда, които направиха своя дебют като двойка на червения килим миналата пролет на Met Gala, са смятани за съвременните Мерилин Монро и Джо Ди Маджо.

Дженифър вижда за първи път Алекс миналата зима, когато обядва в Бевърли Хилс, а той минава покрай ресторанта. “Почти изкрещях “Алекс”.


Но аз съм най-срамежливият човек, когато става въпрос за такива неща“, споделя тя. Когато Лопес илиза на улицата, той все още е там, но не я вижда, тъй като е обърнат настрани от нея. “Бих могла просто да си тръгна. Но аз отидох и го потупах по рамото, казвайки “Здравей”.

„Току-що се бях върнала от представянето на сериела Shades of Blue (в което тя играе детектив Харли Сантос), така че бях облечена като моята героиня, като момче – с дънки и къса къдрава коса, зазказва певицата. Той ме погледна, а аз казах “Аз съм Дженифър.” Неговият отговор бе: “Изглеждаш толкова красива.”

Няколко часа след случайната им среща в Бевърли Хилс, Алекс Родригес й се обажда и я кани на истинска среща. Няколко дни по-късно двамата излизат на вечеря и тя му споделя, че си спомня за тяхна предишна среща на бейзболното игрище, състояла се 12 години по-рано. Тогавашният й съпруг Марк Антъни прави първия удар в мач на Ню Йорк Метс, но камерите улавят Лопес и Родригес да се здрависват, вперили поглед един в друг. “Не е нужно да казваш, че си спомняш, ако не е така”, казва му тя. “Стадион “Ший”, отвръща той.

Срещата е в хотел “Бел Еър”. “Той седеше там облечен в бялата си риза, много уверен и мъжествен, но в същото време и толкова приказлив!“, разказва Дженифър. “Според мен той си мислеше, че съм шумен човек, но аз не съм. Просто слушам. Затова той говори, говори за плановете си, за това как току-що се бе оттеглил от бейзбола, за това, че се вижда отново женен, изобщо за всички онези неща, за които обикновено не говориш на първа среща. Не знам дали той смяташе, че това е среща. Аз мислех, че е среща. После разбрах, че е нервен, защото ме попита дали искам питие. Казах: “Не, не пия”, а той ме попита дали имам против да си вземе едно. Алекс беше нервен, а това бе наистина сладко.”

“Не знаех дали беше среща. Може би се видяхме вечерта заради работния ни график. Чувствах се безпомощен, защото не знаех положението й. Но за мен беше невероятно продуктивно да седя с една от най-умните и велики жени в света, особено за човек като мен, който е минал през много трудни моменти. Около третия или четвъртия ининг тя ми каза, че няма мъж до себе си. Трябваше да стана и да пренастроя мислите си. Отидох в банята и събрах достатъчно смелост, за да й изпратя съобщение”, споделя бейзболистът.

“Така че аз седя там, той се връща и получавам съобщение, продължава Лопес. В него пишеше: “Изглеждаш много секси”. Прихнахме да се смеем. И тогава пожарната аларма се задейства и ние трябваше да се евакуираме.”

Ощр от категория Спорт