Намери ни
To Top

Моуриньо „няма идея“ кога ще се върне Погба

Мениджърът на Манчестър Юнайтед Жозе Моуриньо продължава да избягва конкретността, когато му се налага да отговаря на въпроси, свързани със състоянието на Пол Погба. Френският халф се завърна пред миналата седмица на тренировъчната база на „червените дяволи“, след като в продължение на няколко седмици лекуваше контузията си в Маями. Изразиха се предположения, че той ще бъде готов за игра за дербито с Челси в следващия кръг, но Моуриньо не потвърди това, като заяви, че няма никаква идея кога ще бъде готов най-скъпият му футболист, защото той все още не тренира с останалите, а се готви по индивидуален план.

Погба не е играл от 12 септември, когато получи разтежение в двубоя с Базел.


Португалският мениджър обаче разкри, че друг дългосрочно контузен играч на Манчестър Юнайтед – Маркос Рохо, вече тренира с първия отбор и ще бъде готов за игра след паузата за националните отбори през ноември.

„Маркос тренира с мен, макар и това да става при определени условия, но тъй като тренира, мога да кажа, че очаквам да се завърне след паузата за националните отбори. Мога да предвидя това. Нямам никаква идея за възстановяването на Пол. Този процес не е под мой контрол. Той се подготвя индивидуално и когато даден играч има индивидуални занимания и не е в моята група, която тренира, не мога да предвидя кога е възможно да се завърне“, коментира Моуриньо.

Ощр от категория Футбол