Намери ни
To Top

Фюри: Колко време трябва да чакам? Невинен съм

Бившият световен шампион в тежка категория Тайсън Фюри се обърна към Британския съвет по контрол на бокса, за да разгледа най-накрая случая му и да вземе решение за бъдещето му.
View image on Twitter
View image on Twitter
Follow
BoxingScene.com @boxingscene
Tyson Fury: I’m Working Hard in The Gym, I Always Come Back http://dlvr.it/PnTFwj #boxing
12:03 AM – Sep 17, 2017
3 3 Replies 6 6 Retweets 13 13 likes
Twitter Ads info and privacy

29-годишният британец, който не се е боксирал почти 2 години, иска да възобнови кариерата си, след като имаше период на лични проблеми и подозрение в употреба на забранени стимуланти.


Фюри отново тренира здраво и обяви, че е свалил 12 килограма от теглото си само за две седмици и се надява, че ще получи зелена светлина да се боксира отново.

Завръщането му през май беше отложено за юли, преди Бордът да признае, че независима комисия все още не е определил дата, на която ще бъде разгледан случая на Фюри.
View image on Twitter
View image on Twitter
Follow
TYSON2FASTFURY ✔ @Tyson_Fury
How long must I be maid wait to return to what I do best?
10:30 PM – Sep 17, 2017
768 768 Replies 2,547 2,547 Retweets 8,314 8,314 likes
Twitter Ads info and privacy

“Колко още време ще бъде държан далеч от ринга? Изминаха 15 месеца от както срещу мен се води разследване. Не позволявате на невинен човек да определи съдбата си и да обезпечи финансово семейството си. С всички останали се разбирате само за няколко месеца. Защо тогава аз трябва да бъде третиран по- различен начин? Сигурно трябва да има някакъв закон за нарушаване на човешките права, предотвратяващ това да се случи и на други боксьори. Или ме накажете или ме оневинете! Защото моята кариера е в застой от дълго време. Искам да продължа напред с живота си.! Изчистете името ми и ме оставате да се върна към славните си дни”„ написа Тайсън Фюри в профила си в Twitter.

Ощр от категория Бойни Спортове